lauantai 29. marraskuuta 2014

Ensimmäinen adventti saa tulla

Nyt on valmista ensimmäisen kynttilän sytyttämiseen. Porotkin pälyilevät taustalla, että jotakin on tulossa. Maa sai tänään hiukan valkeaa peitettä pinnalleen. On joulumyyjäisten aika. Mukaan lähti saaristolaisleipää, laatikoita ja mukavia juttuja muotoiluinstituutin myyjäisistä kuten salmiakkipipareita. Olivat erinomaisen makuisia.


Mitä löytyykään ensimmäisestä luukusta? Olin hätäinen ja joulukalenterini alkaa jo tänään. En hankkinut kalenteria vaan kerään ideoita ja oivalluksia arjesta, tästä alkaa minun joulukalenterini.
Muotoiluinstituutin joulumyyjäisistä löytyi tällaisia hyvin paketoituja ja ideoituja herkkuja. Puskissta tuotenimellä oli vaikka mitä ihanaa. Salmiakkipiparia paketoituna mustaan silkkipaperiin. Mukaan lähti pari purkkia herkkuja. Sopaset- marinoituja suppilovahveroita sekä K . . hutney - karpalochutneyta.


Nyt syttyi eka kynttilä.. Salmiakkipiparilevyjä. Tästä tulee takuulla meidän uusi jouluperinneleipomus. Juuri sopivasti salmiakkia ja hyvä taikina. Levyihin oli myös painettu jotain kirjainyhdistelmiä, olisiko valmistajien salakieltä. Ihana idea! Minulla on hymy huulilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti