perjantai 5. kesäkuuta 2015

Mosaiikkipolku valmis, oravavieras, kookosletut

Mosaiikkipolun saumaus on ohi, ainakin melkein. 
Kahdessa päivässä sain tehtyä urakan, jota vähän hankaloitti kova tuuli.
Se nimittäin lennätti jatkuvasti roskaa märälle laastipinnalle ja värjäsi ikävän ruskeaksi monta kohtaa. Pientä korjausta täytynee vielä tehdä.
Saumauslaastia meni 15 kg kymmenen metrin polulle.


Mosaiikit näyttävät valjuilta edellisen postauksen kuviin nähden, mutta tämä on parempi. Laitoin valkoisen saumalaastin, koska halusin iloisemman ilmeen. 
Polun päässä on neljä vuotta sitten tekemäni aurinkoinen kuvio ja aina kun sen yli kävelen, tulee välimerellinen fiilis ;-)
Polkuja tulee lisää jatkossakin. Olen todella kyllästynyt hoitamaan ja öljyämään lämpökäsiteltyä lautaa, jota on kuistilla, laiturissa, saunalla, poluilla.
Nämä mosaiikkipolut eivät kaipaa muuta hoitoa, kuin painepesurilla suihkutuksen alkukesästä, 5 min.
Lueskelin Eva Wuiten kommentteja suomalaisten pihanhoidosta. Allekirjoitan joka sanan. Suomen sääolosuhteet kyllä pitävät huolen, että työtä on kunnossapidossa. Oravalla on ollut kova hätä vessaan viime yönä!

Kyllä, meillä on ulkovessa - taihuussi!
Kävimme paljon Thaimaassa lasten ollessa pieniä.
Sieltä tämä ajatustuliainen.

Kookoslettuja mascarpone-limejogurtti-kermatäytteellä.
Kruunasin eilisen urakan kookosletuilla. Käytin maidon sijasta vain kookosmaitoa ja jauhojen sekaan 1 tl leivinjauhetta. Letuista tuli ihanan pehmeitä.
Väliin laitoin Lidlin uutta lime-mascarponejogurttia. Nam, oli oikein raikas maku.


Oikeasti - lettukakku oli tarkoitus nautiskella Ruotsin kuninkaallisten häitä katsoessa. Mutta nehän ovatkin vasta 13.6 !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti